Bygherrerådgivning

Det vigtigste ved et godt erhvervsbyggeri er, at der er opstillet realistiske og forståelige kravspecifikationer, specielt på indeklima. Vi rådgiver i forbindelse med både nybyggeri og ombygning omkring:

  • Lovgivning
  • Økonomi
  • Optimale løsninger

Vi bistår i forbindelse med gennemgang og kontrol af tilbud på baggrund af kravspecifikationener.

På eksisterende byggeri kan vi bl.a. gennemgå varmeanlæg, køleanlæg, ventilation og andet - en såkaldt teknisk due dilligence. Det kan give et billede af de faktorer, der påvirker komforten i bygningen eller anvendes i forbindelse med køb af en ejendom.

Vi hjælper også med udarbejdelse af selve kravspecifikationen. Hvis der er brug for rådgivning helt fra dag nul, så kig eventuelt på vores side om bygningscommissioning.

Hvad gør et godt indeklima?

I kontor- og erhvervsejendomme er indeklimaet ekstremt vigtigt. God komfort giver højere produktivitet og større tilfredshed blandt de medarbejdere, der skal benytte ejendommen.

Hvad er nogle af faldgruberne?

Et godt og ensartet indeklima i bygningen er målet. Men en almindelig fejl er, at man læner sig op ad normer og standarder og ikke har et klart overblik over konsekvenserne ved det trufne valg. Resultatet bliver uønskede klager fra medarbejdere og nedsat produktivitet.

Når vi gennemgår planen, påpeger vi alle faktorer, der kan påvirke indeklimaet i den færdige bygning, og vi giver den bedste professionelle rådgivning om hvordan systemerne kan forbedres.

Kontakt c:raadgivning og lad os aftale et møde.